میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

زیبایی چهره موضوعی است که به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های امروز ما تبدیل شده است. هر روزه روش‌های جدیدتری برای زیبایی افراد ارائه می‌شود. روش‌هایی که عمدتا به دنبال رفع نقص‌های چهره و اندام فرد است تا علاوه بر ایجاد زیبایی ظاهری در او، حس رضایت و اعتماد به نفس را نیز در افراد تقویت کند. یکی از مهم‌ترین عواملی که فردی را زیبا تلقی کنیم، چهره آن فرد است. اعضا و عناصر مختلف صورت در صورتی که با هم هارمونی داشته باشند و هر کدام نیز به تنهایی بی‌عیب باشند، می‌توانند لقب زیبا را برای مالک خود به ارمغان بیاورند! شاید بی‌راه نباشد که یکی از اصلی‌ترین ملاک‌های زیبایی را، زیبایی و خوش‌ فرمی ابروها بدانیم. روش‌های متعددی برای رفع مشکلات ابروها شامل عدم تقارن، کم‌پشت بودن و... مطرح شده است. در این متن، ما به مقایسه دو روش بسیار محبوب کاشت ابرو یعنی روش میکروپیگمنتیشن و روش میکروبلیدینگ خواهیم پرداخت.

میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

مقایسه میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن

برای مقایسه میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن نیاز است تا در ابتدا به شباهت و تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن بپردازیم. اما به صورت کلی، روش میکروبلیدینگ و روش میکروپیگمنتیشن شیوه‌ای است برای ایجاد فرمی دلخواه و زیبا و نیز رفع ایرادات ابرو. خوب است بدانید این دو روش در دسته آرایش‌های نیمه دائمی قرار دارند.

 

به صورت کلی، در تعریف روش میکروبلیدینگ و روش میکروپیگمنتیشن می‌توان گفت که در هر دو روش با استفاده از ابزارهایی ویژه، جوهر وارد لایه‌های زیرین پوست شده تا خلاء کم پشت بودن ابروها و یا هر ایراد دیگری را برطرف کند.

اگر چه بسیاری از افراد این دو روش را یکسان تلقی می‌کنند و بعضا کلمات را به جای هم به کار می‌برند، اما با این حال در مقایسه این دو روش، تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ نمایان می‌شود. برای مقایسه میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن خوب است ازجوانب مختلف به شباهت و تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ بپردازیم. مهم‌ترین جنبه‌هایی که بررسی خواهیم کرد عبارتند از:

  • نحوه و روش اجرای روش میکروبلیدینگ و روش میکروپیگمنتیشن
  • عمقی که رنگ در فرآیند کاشت ابرو در زیر پوست قرار خواهد گرفت
  • نوع رنگی که برای کاشت ابرو در روش میکروبلیدینگ و روش میکروپیگمنتیشن استفاده می‌شود
  • نتیجه کاشت ابرو به این دو روش
  • میزان دوام و پایداری نتیجه کاشت ابرو
  • تکنیک و ابزار استفاده شده
  • مدت زمان اجرا

مقایسه میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ در روش اجرا

این دو روش در نحوه اجرا شباهت زیادی به هم دارند. بسته به هدفی که شما دارید، می‌توانید یکی از این دو روش را انتخاب کنید. در صورتی که خواهان ابروهای پرتر و سایه‌دار هستید، بهتر است روش میکروپیگمنتیشن را انتخاب کنید؛ چرا که در این روش افکتی سایه‌دار روی ابرو ایجاد می‌شود. اما در روش میکروبلیدینگ، خطوط نازکی به شکل تارهای ابرو ایجاد می‌گردد. بنابراین، انتظار شما از نتیجه کار، اصلی‌ترین تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ است.

تفاوت عمق رنگ در دو روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

این دو روش را ممکن است با تاتو مقایسه کنید. خوب است بدانید در دو روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ، جوهر به عمق بسیار کم و بسیار نزدیک به سطح پوست تزریق می‌شود. در این روش‌ها، جوهر به لایه اپیدرمیس که در عمق 0.08 تا 0.15 میلیمتری قرار دارد، تزریق می‌شود.

تفاوت عمق رنگ در دو روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

نوع رنگ استفاده شده در دو روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

در دو روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ برخلاف روش تاتو، از پیگمنت‌های طبیعی استفاده می‌شود. در روش تاتو، مواد به کار رفته حاوی عناصری از جمله کربن است. به همین سبب، به مرور زمان این مواد اکسید شده و رنگ آن‌ها به آبی، طوسی و یا قرمز تغییر رنگ می‌دهد. اما در این دو روش، همانطور که گفته شد، از پیگمنت‌های طبیعی همچون آهن دی‌اکسید که به مرور زمان تغییر رنگ نمی‌دهند، استفاده می‌شود.

نتیجه کاشت ابرو

نتیجه کاشت ابرو به وسیله این دو روش بسیار طبیعی است. حتی افرادی که به هر دلیل ابروهای خود را از دست داده‌اند، نیز می‌توانند از این روش برای احیای ابروهای خود استفاده کنند. برخلاف تاتو، در این دو روش، نتیجه بسیار طبیعی جلوه می‌کند و کسی متوجه تزریق رنگ نخواهد شد.

دوام و پایداری میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

همانطور که پیش از این گفته شد، تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ و تاتو در این است که تاتو روشی دائمی و میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ روش‌هایی نیمه دائمی هستند. بدین معنا که زمانی که تاتو انجام می‌شود، اگر از تغییر رنگ چشم‌پوشی کنیم، علائم حک شده غیر قابل پاکسازی هستند و بعضا با دستگاه لیزر نیز به طور کامل پاک نمی‌شوند.

اما در روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ که نیمه دائمی هستند، فرد پس از گذشت حدود دو سال، باید جهت ترمیم اقدام کند. یکی از خوبی‌های این دو روش این است که اگر در حین فرآیند اجرا و یا بلافاصله پس از آن متوجه نقص و یا ایرادی در شکل نهایی ابرو شوید، امکان اصلاح وجود دارد.

تکنیک و ابزار استفاده در روش های میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ

برای بررسی تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ نیاز است تا تکنیک و نیز ابزارها را نیز بررسی کنیم. در میکروبلیدینگ، ابزار مخصوصی استفاده می‌شود که با خراش دادن پوست، خطوطی همچون تار مو را در ابرو ایجاد می‌کند؛ اما تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ در آن است که در روش میکروپیگمنتیشن، با استفاده از ابزار دیجیتال، هاله‌ای در ابروها ایجاد می‌شود که بیشتر به سایه شباهت دارد و خبری از تار مو نیست.

مدت زمان اجرا و نتیجه نهایی

در مقایسه تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ، مدت زمان اجرا نیز بسیار مهم است. معمولا میکروبلیدینگ در دو جلسه حدودا دو ساعته انجام می‌شود. پس از میکروبلیدینگ، ظرف مدت ده روز التهاب از بین می‌رود. همچنین، با گذشت دو هفته، رنگ‌های تزریق شده کمرنگ‌تر می‌شوند و ظاهری طبیعی‌تر پیدا خواهند کرد.

پس از انجام میکروپیگمنتیشن، ابروها دو برابر از حالت‌ طبیعی خود تیره‌تر هستند، اما با گذشت زمانی در حدود 15 روز و نیز انجام لایه‌برداری و ترمیم‌های نهایی، نتیجه نهایی با رنگی ملایم و روشن‌تر نمایان خواهد شد. تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ این است که، فرآیند میکروپیگمنتیشن کمی بیشتر طول می‌کشد و البته نتیجه نهایی آن نیز ماندگاری بیشتری دارد.

بهتر است برای انتخاب بین این دو روش، علاوه بر توجه به تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ، با متخصص زیبایی خود مشورت کرده و انتظارات خود را از نتیجه بیان کنید. در برخی از مواقع بهتر است که ترکیب این دو روش برای حصول بهترین نتیجه استفاده شود تا زیبایی خاصی را به ابروها ببخشد.